Kies ook voor persoonlijk contact én online bankieren

Daarom nu overstappen naar RegioBank met uw betaalrekening

•Cadeaubon ter waarde van € 25 te besteden bij Bloemenshop 4-Roses of Kaatje & co
Kies ook voor uw betaalrekening voor RegioBank en ontvang een cadeaubon van € 25 van Bloemenshop 4-Roses of Kaatje & co. De actie loopt tot en met 28 juni 2019. Vraag naar de actievoorwaarden. Met deze samenwerking dragen wij bij aan het lokale ondernemerschap. Want het hebben en houden van winkels, horeca en een bank in de buurt maakt het wonen in onze buurt een stuk prettiger.

Het beste van twee werelden
Met een betaalrekening van RegioBank regelt u uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt voor persoonlijk advies gewoon bij ons op kantoor terecht. Regelt u uw betalingen liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk via Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app.

Klanten geven ons een 9,2
De betaalrekening van RegioBank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering, namelijk een 9,2. Voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank ook het hoogste cijfer van alle banken: een 8,6. Bron: betaalrekening, Bankenmonitor Consumentenbond 2018.

•Iedereen is welkom bij ons op kantoor
Kom langs of bel voor een afspraak. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. En dan krijgt u de cadeaubon meteen mee naar huis. Graag tot snel.


Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de betaalrekening, stuur dan een mail direct naar één van onze adviseurs.

Mail uw vraag


Meer informatie over onze Betaalrekening

foto1

foto2

Kantoor Lopik

Vogelzangsekade 1 A
3411 BA Lopik

Telefoon:0348 - 751 111

Kantoor Ameide

Prinsengracht 2
4233 EW Ameide

Telefoon: 0183 - 601 676

Kantoor IJsselstein

Weidstraat 9
3401 DL IJSSELSTEIN

Telefoon:030 - 303 97 33

Keurmerken: