RegioBank kiest voor de regio
Stap nu over naar RegioBank en ontvang een welkomstcadeaubon te besteden bij een lokale ondernemer!

Een actie waarvoor wij, Den Hartog Verzekeringen een mooie samenwerking zijn aangegaan met Bloemenshop 4-Roses in Lopik, Keurslagerij Muilwijk in Ameide en Brasserie de Kloostertuin in IJsselstein.
Mensen die met een betaalrekening naar RegioBank overstappen, krijgen een cadeaubon van één van bovenstaande ondernemers. Hiermee hopen wij nieuwe klanten te verwelkomen en zo ook het lokale ondernemerschap te bevorderen.

RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijk contact gewoon even binnen kunnen lopen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren. ‘Eigenlijk het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaalt of hij langskomt bij ons op kantoor of dat hij het zelf online regelt’. Mensen kunnen bij RegioBank terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.

Overstappen is zo geregeld
Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgt Den Hartog Verzekeringen met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen hier ook bij. Deze persoonlijke service waarderen klanten. In november kreeg RegioBank van haar klanten nog een 9 als rapportcijfer in de Geldgids van de Consumentenbond, het hoogste cijfer van alle Nederlandse banken.

Word ook RegioBank klant en ontvang een welkomstcadeaubon.

Bij ons kantoor in Ameide te besteden bij Keurslagerij Muilwijk.
Bij ons kantoor in IJsselstein te besteden bij Brasserie de Kloostertuin.
Bij ons kantoor in Lopik te besteden bij Bloemenshop 4-Roses.

Bent u ook benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?
Maak een afspraak met ons via onderstaande button of loop gewoon even binnen voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op

Over RegioBank
Met ruim 530 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat Onze missie is om te bankieren met de menselijke maat en samen bij te dragen aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland.

Kantoor Lopik

Vogelzangsekade 1 A
3411 BA Lopik

Telefoon:0348 - 751 111

Kantoor Ameide

Prinsengracht 2
4233 EW Ameide

Telefoon: 0183 - 601 676

Kantoor IJsselstein

Weidstraat 9
3401 DL IJSSELSTEIN

Telefoon:030 - 303 97 33

Keurmerken: