Kom sparen en krijg een leuk cadeautje!

De jaarlijkse Kinderspaarweek van RegioBank begint weer bijna. Kom tijdens de herfstvakantie langs en open een JongWijs rekening. Uw kind ontvangt een mooi cadeau naar keuze. Ook als uw kind al een rekening heeft en geld bijstort, ontvangt hij of zij een leuk cadeautje. Want goed sparen willen we al jong belonen.

JongWijs
JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar.
Sparen én betalen voor uw kind zélf. Met stapsgewijs allerlei opties, zoals een betaalpas, Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Plus jaarlijks praktische en leuke geldtips voor u en uw kind. Gewoon via de post, op uw huisadres. Zo kan uw kind stap voor stap leren omgaan met geld.

Het kan weer: Zilvervloot Sparen
Kent u Zilvervloot Sparen nog van vroeger? Met Zilvervloot Sparen ontvangt uw kind op zijn 18e verjaardag een premie, die kan oplopen tot maximaal 10% van het totaal ingelegde bedrag dat dan nog op de rekening staat. Dit kan maximaal € 1.080 extra spaargeld opleveren, bovenop de toch al aantrekkelijke spaarrente.

Profiteer tijdens de Kinderspaarweek
Nieuwe en trouwe jonge spaarders belonen wij tijdens de Kinderspaarweek met een mooi cadeau. U bent met uw kind van harte welkom!

Wilt u graag een afspraak maken of meer informatie over de Kinderspaarweek, klik dan op onderstaande button, wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Kantoor Lopik

Vogelzangsekade 1 A
3411 BA Lopik

Telefoon:0348 - 751 111

Kantoor Ameide

Prinsengracht 2
4233 EW Ameide

Telefoon: 0183 - 601 676

Kantoor IJsselstein

Weidstraat 9
3401 DL IJSSELSTEIN

Telefoon:030 - 303 97 33

Keurmerken: