Geschiedenis

Het assurantiebedrijf van Den Hartog Verzekeringen is in 1937 opgericht. Door de jaren heen is dit bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot kantoor op het gebied van financiële dienstverlening.

In principe is heel Nederland het werkgebied met de nadruk op de driehoek Rotterdam Utrecht Breda. De huidige communicatie en andere verbindingen zorgen ervoor dat eenieder adequaat kan worden bediend. Voor het onderhoud van het verzekeringspakket kunt u bij ons op kantoor terecht, maar ook kan er een afspraak worden gemaakt met één van onze buitendienstadviseurs.

Wij hebben kantoren in Ameide, Lopik en IJsselstein. Wij hebben deze verschillende vestigingen om de klanten persoonlijk te kunnen bedienen. Omdat wij ook onafhankelijk adviseur voor RegioBank zijn willen wij onze klanten de mogelijkheid bieden om makkelijk één van de kantoren te bezoeken.

Wij bemiddelen voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en kunnen u derhalve een onafhankelijk advies garanderen. Voor iedere situatie zal in overleg met onze mensen gekeken worden op welke wijze uw risico’s dienen te worden ingedekt. Ook is het heel wel mogelijk dat we samen tot de conclusie komen dat een bepaald risico beheersbaar is en derhalve helemaal niet verzekerd hoeft te worden. Na een risico-inventarisatie kan met onze cliënt worden besloten hoe het pakket uiteindelijk tot stand moet komen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, streven wij ernaar om alle voorkomende verzekeringen en overige financiële producten te kunnen bieden. Naast specialismen in schadeverzekeringen hebben wij ook medewerkers die extra geschoold zijn op het gebied van pensioenen en hypotheken. Wij verzorgen ook een continuproces waarbij met name de kwaliteit van dienstverlening voorop staat.

Wij ontvangen u graag bij ons op kantoor of komen bij u op de zaak of privé om in overleg na te gaan wat wij voor u kunnen betekenen

Bekijk onze vestigingen

Kantoor Ameide

Prinsengracht 2
4233 EW Ameide

Telefoon: 0183 - 601 676

Keurmerken: