Regiobank

Wij zijn de bank in uw regio, een nuchtere bank in de buurt. Waar u terecht kunt voor sparen, betalen, alles. De bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Daar zijn wij trots op!

Bij RegioBank kunt u altijd even binnenlopen. Of u nu een grote of kleine vraag heeft en wat uw financiële situatie ook is. Bij ons bent u geen rekeningnummer maar wordt u geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Iemand die weet wie u bent. Iemand die de tijd neemt voor uw vragen, maar ook voor een kopje koffie. Zo kunt u vertellen wat u bezighoudt. En kunnen wij u een passend advies geven.

Wij voelen ons verbonden met de omgeving. Wij spreken dezelfde taal en hebben dezelfde behoeftes. Wij zetten ons in voor lokale verbondenheid en dragen actief bij aan de levendigheid binnen de lokale gemeenschap. Zo vinden wij het belangrijk dat iedereen een bank in de buurt heeft. U vindt ons op de bekende plaats en met de bekende gezichten. Wel zo vertrouwd.

RegioBank is een Nederlandse bank, zonder buitenlandse belangen. Een bank waar vakmensen werken die waarmaken wat ze zeggen. RegioBank is een bank voor mensen die persoonlijk contact en een kantoor dichtbij op prijs stellen. Voor mensen die zelf willen kiezen, of ze hun bankzaken persoonlijk bij ons op kantoor of zelf vanuit huis via internet of met een mobiele app regelen.

Wij zijn bezig met zaken die voor u belangrijk zijn. Vooral luisteren en begrijpen wat u wilt. Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes kunt maken en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

Sparen


Bij RegioBank spaart u op een manier die bij u en uw spaarwensen past. Met een aantrekkelijke rente én een eigen Adviseur. Zo krijgt u echt persoonlijk advies.

Betalen


Kies voor een voordelig en compleet betaalpakket om uw geldzaken te regelen. Bij uw Adviseur, thuis of onderweg met Internet Bankieren en de Mobiele app.

Sparen voor aanvulling pensioen


Met Aanvullend Pensioen Sparen spaart u fiscaal aantrekkelijk. Na de spaarperiode laat u uw spaarbedrag in vaste termijnen uitkeren, bijvoorbeeld via een Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening.

Zilvervloot Sparen


Kent u Zilvervloot Sparen nog van vroeger? Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag.

Naast de variabele rente ontvangt u een bonus over de inleg van 1% per volledig spaarjaar met een maximum van 10%. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.
Sparen voor uw kind of kleinkind.
Looptijd tot 18e verjaardag.
Aantrekkelijke rente
Tot maximaal 10% premie bij 10 jaar sparen
Geen minimale inleg. Maximale inleg van € 600 per jaar.

Leren sparen


Uw (klein)kind ontvangt over de inleg op Zilvervloot Sparen een aantrekkelijke rente. Per jaar kan er maximaal € 600 gestort worden op de rekening.

Om het sparen te stimuleren, kan uw kind op zijn of haar 18e verjaardag een premie verdienen. Een bonus die kan oplopen tot maximaal 10% bij 10 jaar sparen. Voor elk volledig spaarjaar krijgt u namelijk 1% bonus.

Kantoor Ameide

Prinsengracht 2
4233 EW Ameide

Telefoon: 0183 - 601 676

Kantoor Lopik

Vogelzangsekade 1 A
3411 BA Lopik

Telefoon:0348 - 751 111

Kantoor IJsselstein

Weidstraat 9
3401 DL IJSSELSTEIN

Telefoon:030 - 303 97 33

Keurmerken: